Searching...
Monday, 3 April 2017
03:12 0

(VIDEO): Kebesaran Allah!! Dengan Lakukan Ini!! Anak Yang Lumpuh Ini Boleh Berjalan!!


(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar !








Anak ni jatuh disekolah.Lepas jatuh tu dia x boleh berdiri lama makin hari makin teruk merebak sampai x boleh jalan..
Sakitnya teramat sgt x boleh bergerak tu merebak lagi ke tangan sampai x boleh suap makanan..(X sekolah 3 bulan..Kulit dia kering macam terbakar..)

Hospital sahkan saraf anak ni semuanya ok.. dn x tau sakit pelik ni sakit apa..
Ibu sgt risau menangis x sampai hati anak sakit dn kenang masa depan anak ni...Jalan berpapah ketandas dibantu parent..
Beli mushtanir ada perubahan sikit ..kalau dulu kaki nak alihkan kena bantu angkat dgn tangan..Sejak makan mushtanir boleh angkat kaki sendiri tanpa bantuan..
Masa dtg kerumah hutan anak ni dipapah jalan oleh parentnya..
Sy simpati ikut Tok Ayah mengurut nak tau apa puncanya..
Kaki keras ..sejuk ..menangis sakit kena urut..Sy dn Tok ayah jumpa uratnya dekat pinggang sebelah kiri..
Lepas sejam Allah izinkan tanda positif..kakinya mula panas sy rasa darah mengalir dn anak ni kurang rasa sakit lepas kami jumpa uratnya ..(tok ayah keluarkan urat yg tenggelam)..
Selepas sejam kami mencari puncanya..akhirnya Allah Hu Akbar..Itulah kebesaranNya..Allah izinkan anak ni berjalan..Kelaurga ni followers sy..Semoga Allah memberikan kesembuhan dgn redhaNya..
Bg yg nk booking Tok ayah whatsapp 0192212617..

Lihat video dibawah bagaimana anak ini boleh berjalan:
















BACA ARTIKEL PENUH DI SINI 

DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap DI SINI


   

baca selanjutnya dan lihat 6 gambar DISINI...




Artikel Menarik:


>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)



Artikel Menarik:





sumber: FB Rozita Jamu Ratu 
Wednesday, 28 December 2016
07:57 0

Dahlah Terlanjur, !! Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TERKEJUT !!!

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar !













(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!







3 tahun lalu aku pernah terlanjur dengan pakwe aku, masa tu menyesal pun dah tak guna, aku pun bagitau pakwe terkejut aku bila dia suruh gugurkan kandungan aku rasa cukuplah sekali berdosa, then bila kandungan dah masuk 6 bulan aku bawa diri...

nak di jadikan cerita pakwe aku tu sanggup plak bertanggungjawab tapi dengan syarat kena pergi thailand...rupa-rupanya.....



 



Dahlah Terlanjur, Mengandung Pulak, Pakwe Suruh Gugurkan. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TERKEJUT !!! | Assalamualaikum admin. Saya disini sekadar ingin meluahkan apa yang terpendam sekian lama. Sekitar 3 tahun yang lalu, saya dan ex terlanjur. Bila saya cakap kat dia, saya pregnant. Dia minta saya gugurkan. Tp saya taknak. Sebab saya pikir cukupla sekali kami berdosa, takkan sampai sanggup nak membunuh pula bayi yang tidak berdosa ni. Saya cakap pada dia. Kalau taknak anak ni biar saya sorang yang jaga. Saya tak sanggup nak buang. Mybe bila kat dunia kita lepas bila kita da buang anak tu, tapi disana nanti mampu ke kita untuk menjawab? Sebab tu saya ambik keputusan untuk menjaga walau apa apa pun yg jadi.
lembap
Setiap kali sy jmpa dia, msti ayat yg sama dia bg. Smpi sy menjauhkan diri dari dia disebabkan dia seringkali meminta sy menggugurkan. Berbulan sy senyap sampai la kandungan msuk 6 bulan. Baby bump masa tu da nmpk, sy dah tk brani duk rumah. Drpd family sy tau, lebih baik sy keluar dari rumah and stay tmpt lain. Tkmau family malu dgn perbuatan sy. Apa2 sy tggung sndri.
Sehigga la sy berjumpa dgn sorg makcik ni. Dia ajak sy tggal dgn dia. Kebetulan dia tggal sorg. Dia yg jaga sy. Yg bg sy mkn mcm2 apa yg sy tringin nak mkn. Smpi la dia bertya kpd sy siapa bapa kpd anak dlm prut ni. Mna dia kenapa dia tk bertggungjwb. Smpi la mkcik tu sndri tlefon ex sy tu ajak jmpa. Ex sy stuju utk berjmpa. Then makcik tu mnta ex bertggungjwb dan ex stuju. Tp syarat nikah di thai. Sy pelik kenapa msti kat thai, puas sy selidik, rupanya ex da bertunang dgn org lain. Iaitu pilihan maknya sndri.. Bila sy dpt tau dia da bertunang dan bakal berkhwin masa due sy nt, sy undur diri.. Sy tknk tunangnya tu pulak yg terluka. Kita sama2 perempuan, lebih baik elakkan drpd buat cmtu kt dia walaupun masa tu diri sy sgt sgt kasihan.. Tp sy tetap perthnkan utk perempuan yg juga tunangnya tu. Dia tktau apa2 dan sy tknak dia jd mgsa keadaan juga.. Sdgkan majlis perkhwinan mereka tggal 3 bulan saja lg.. Mesti persiapan semua dah siap. Dan jmputan pun semua dah diedarkan.. Bnda ni akan membuatkan byk pihak malu..
Demi nak jaga airmuka org tua ex dan org tua tunangnya masa tu drpd dimalukan oleh org kpg, sy redhakan semua ni.. Sy korbankan diri sy. Biarlah mereka berkhwin dan bhagia.. Sy dlm pntang hari ke 22 mereka dah selamat diijabkabulkan.. Syukurlah.. Airmata lgsg tk menitis.. Malah masa tu sy rasa betul2 kuat. Anak ini sy akan jga dgn sebaik mgkin.. Itu niat sy. Dan alhamdulillah sy mampu dan dipermudahkan dgn bgitu baik sekali oleh Allah Swt..
Pernah sekali haritu sy jmpa akaun fb ex , sy trus add dan diaccept.. Sy ada pm bertanyakan khabar dan tnjuk gmbar anak kpd dia.. Tp rupanya itu bkn ex tp wife dia.. Segala mcm wife dia maki dan hina sy..  😌 tp tkpala Sy maafkan dan lgsg tk berdendam apa2 dgn apa yg pernah terjd selama ni.. Skg anak pn dah besar. 3tahun dh berlalu pun.. Tp seringkali bertanyakan ayah dia.. Sy tk pernah bercrita yg buruk2 tntg ayahnya kpd anak.. Tknak anak berdendam dgn ayahnya. Malah sy sentiasa meminta anak mendoakan akan kesejahteraan ayahnya walau dimana saja ayahnya berada.. Tu je.
😌 Kpda warga krt jgn pndg serong dan hina pda wnita yg bernasib seperti sy ni.. Sdgkan ada perkara yg kita sendiri tktau apa yg mmbuatkan seseorg tu melahirkan anak tnpa seorg suami. Tlg dan tlglah jgn menghina kami.. Kata2 penghinaan dari org sekeliling tu lah yg membuatkan kami yg bernasib sebegini down dan bertindak diluar kawalan.. Sekali lg sy mohon baik lelaki mahupun perempuan jgn memandang serong kpada kami .. Assalamualaikum.
Kredit: -krt





BACA ARTIKEL PENUH DI SINI 

DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap DI SINI


   

baca selanjutnya dan lihat 6 gambar DISINI...




Artikel Menarik:


>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)



Artikel Menarik:

Thursday, 26 May 2016
19:35 0

18 Gambar Artis Tayang Dada Di Majlis Karpet Merah

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar !












(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!




18 Gambar Artis Tayang Dada Di Majlis Karpet Merah






















BACA ARTIKEL PENUH DI SINI 

DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap DI SINI


   

baca selanjutnya dan lihat 6 gambar DISINI...




Artikel Menarik:


>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)



Artikel Menarik:

AdNow1

loading...